AuditCaseConnector - automatisch aanmaken van PDF bestanden

Voor het automatisch aanmaken van PDF bestanden in AuditCase is een plugin benodigd. Het programma "AuditCaseConnector" moet op elke werkplek worden geinstalleerd. Het programma kijkt of het document een documentwaarde "createPDF" bevat en zal alleen in dat geval een PDF aanmaken die automatisch in AuditCase opgeslagen worden.

Het programma AuditCase Connector (versie 1.30) kunt u onderaan de pagina downloaden.

Release notes:

Huidige versie 130:

Compatible met TLS 1.2

.Net framework 4.5.1

Standaard ondersteuning voor OLE-objecten in Excel

Archief oude versie versie 121 (download nog aanwezig in dit artikel):

Compatible met Microsoft Office 2016

Versie 120:

Ondersteuning voor dotOffice huisstijl PDF-printing. uninstaller opgeschoond.

Versie 116:

Koppeling met dotOffice huisstijl

Voor het aanpassen van uw sjablonen kunt u hier uitleg vinden.