System requirements server (technical)

Operating system

Microsoft Windows 2016 Server 64 bit.

Microsoft Windows 2012 Server 64 bit.

Processoren 2x Intel + mogelijkheden om 2 CPU’s bij te plaatsen
Virtualisatie Door middel van bijvoorbeeld vmware wordt standaard ondersteund
Intern geheugen Indicatie 16 Gb voor 55 gelijktijdige gebruikers, 24 GB of meer daarboven
Harde schijf capaciteit Dit is erg afhankelijk van veel variabelen zoals: omvang scanbestanden, omvang historie, PDF-documenten automatisch aanmaken opslaan of niet, enz. De ervaring leert dat rekening gehouden moet worden met minimaal 60 Gb voor de AuditCase installatie en standaarddata en daarna gemiddeld 30-50 Mb per klant
Netwerk adapters AuditCase ondersteunt ook het ontvangen van documenten. Dit wordt altijd gescheiden van het verkeer van gebruikers. Daartoe is het noodzakelijk dat er 2 separate certificaten op 2 separate IP adressen geconfigureerd kunnen worden. Een tweede netwerkadapter in de server is derhalve geadviseerd
Toegang De gebruikers moeten AuditCase op een secure site kunnen benaderen. Poort 443 moet derhalve beschikbaar zijn. Voor beheer door Change to Comm is het noodzakelijk dat zowel poort 443 als 1352 van buitenaf open staan. Om de e-mail component werkend te maken is het noodzakelijk dat de SMTP poort (25) en de Secure IMAP poort (993) verkeer doorlaten.
Back-up software er zijn veel verschillende backup scenario’s denkbaar. Het meest flexibel is het wanneer er een open-file extensie of een specifieke agent voor de IBM-server beschikbaar is
Dedicated Het uitgangspunt is altijd een dedicated server! Dat betekent dat er geen andere software op dezelfde server kan draaien.