Nieuwe jaarlaag aanmaken in dossierstructuur

In AuditCase wordt de dossierstructuur bepaald en beschikbaar gemaakt in de module "Opdrachten". Dit is ook de module om een nieuwe jaarlaag toe te voegen aan uw dossierstructuur.

Om een nieuwe jaarlaag aan te maken opent u eerst de module "Opdrachten"

Navigeer in deze module naar "Op organisatie niveau" en open daarbinnen "Op categorie".

Vanaf versie 7.2 is het mogelijk een kopie te maken van een opdracht op Organisatie niveau.
Open de opdracht die gekopieerd moet worden. Klik op de Acties knop en kies voor "Kopie maken"
De nieuwe kopie wordt hierdoor onmiddellijk geopend. Wijzig vervolgens de velden "Subcategorie" en "Datum". De rest staat al goed.

De beide punten onder de Nota Bene sectie gelden ook voor versie 7.2 en hoger.

In versies voor 7.2 voer deze handelingen uit:
Open het laatste jaarlaag document in de categorie waar een nieuwe jaarlaag toegevoegd moet worden door deze met ctrl-click te openen in een nieuw tabblad van de browser, zodat kopiëren en plakken mogelijk is.

Alternatief voor ctrl-click kan zijn om het document te printen.

Maak een nieuw document "Opdracht op organisatieniveau".

Vul het nieuwe jaarlaag document in met dezelfde waarden als in het document van het vorige jaar.

Het veld "Subcategorie" in het bovenstaande voorbeeld, bepaalt de jaarlaag. Dat moet in ieder geval een andere waarde krijgen.

Het veld "Datum" de waarde van 'vandaag' geven, zodat laten te achterhalen is wanneer het document is aangemaakt.

Voor de eenduidigheid met de voorgaande jaarlagen is het aan te raden het veld "Korte beschrijving" een vergelijkbare vulling te geven als in het geprinte jaarlaagd ocument.

Belangrijk: De velden Dossier auteurs en Dossier lezers moeten exact zo overgenomen worden uit document van het voorgaande jaar. Is dus hoofdletter gevoelig.

Na het opslaan van het jaarlaag document is de dossierstructuur uitgebreid met deze jaarlaag en voor alle klanten en voor alle gebruikers beschikbaar.

N.B.

1. indien het nieuwe jaartal in het veld Subcategorie niet kiesbaar is, moet de configuratie uitgebreid worden. Neem daarvoor contact op met Change to Comm door middel van het aanmelden van een supportcall waar gevraagd kan worden om de jaarlagen in de dossierstructuur aan te vullen.

2. indien de jaarlaag zich op het niveau van Hoofdactiviteit (3e niveau) is het niet mogelijk zelf te doen. Neem hiervoor contact op met Change to Comm door middel van het aanmelden van een supportcall waar gevraagd kan worden om de jaarlagen op het niveau van de Hoofdactiviteit in de dossierstructuur aan te vullen.