Ondertekeningsprofielen

Er zijn twee manieren om de e-mail profielen te onderhouden.

De eerste manier

klik vanuit "Mijn Startpagina" op het poppetje rechtsboven -> "Persoonlijk profiel" -> "ondertekeningsprofielen".

1.                                                                2.

De tweede manier

Nog een manier om de een e-mail profiel te openen is via de 'beheer' module.

Klik hiervoor op de blokjes blokjes.png -> AuditCase -> beheer.png Beheer.

Vervolgens kan er aan de linkerkant op Profielen -> Ondertekeningen per gebruiker geklikt worden zodat er een overzicht ontstaat van alle e-mail profielen, gecategoriseerd per persoon.

Nieuw profiel aanmaken

Een nieuw profiel aanmaken kan op beide manier, Klik hiervoor op de Actie knop Acties.png en vervolgens op E-mail profiel E-mail_profiel....png.

Vervolgens kunnen de velden ingevuld worden zoals in onderstaand voorbeeld.

E-mail profiel gebruiken

Wanneer u nu een e-mail gaat aanmaken waarin ondertekening aangevinkt staat dan krijgt u het nieuwe keuzescherm waarin een persoonlijk mailprofiel gekozen kan worden:

In de e-mail worden dan alle ondertekeningsgegevens gebruikt zoals ingesteld in AuditCase:

Tips voor de applicatiebeheerder:

- Afwijkende voetteksten kunnen worden geregistreerd.

- Adresgegevens kunnen per vestiging worden bijgehouden.