Browser instellingen Microsoft Office integratie

Wanneer u met de nieuwe manier van de Microsoft Office integratie gaat werken dan is er een aantal browser afhankelijke instellingen die belangrijk zijn:

Internet Explorer

Microsoft Office gebruikt een aantal instellingen van Internet Explorer voor het automatisch uploaden. Vanwege de snelheid is het daarom belangrijk, ook al gebruikt u een andere browser zoals Chrome, om deze instelling goed te zetten:

U moet ook de AuditCase url als 'Trusted Site' instellen anders komt deze melding nadat een Word document is aangemaakt:

Chrome

Wanneer u voor de eerste keer een Microsoft Word of Microsoft Excel bestand opstart dan krijgt u onderstaande beveiligingsmelding van Chrome.

Selecteer dan "Onthoud mijn keuze voor alle links van dit type" en kies "Applicatie starten". Dan komt deze melding in het vervolg niet meer.

Firefox

Wanneer u voor de eerste keer een Microsoft Word of Microsoft Excel bestand opstart dan krijgt u onderstaande beveiligingsmelding van Firefox.

Selecteer dan "Mijn keuze voor ms-word-koppelingen onthouden" en kies "OK". Dan komt deze melding in het vervolg niet meer.