Internet Explorer instellingen: compatibiliteitsmodus

Controleer eerst de systeemeisen voor de meest recente ondersteunde Internet Explorer versies.

Wanneer de compatibiliteitsweergave gebruikt wordt door uw browser dan is dit doorgaans door een instelling in Internet Explorer dat voor intranetsites een ouder versie van IE gebruikt moet worden.

Deze instelling is te vinden onder: Extra - Instellingen voor compatibiliteitsweergave.

Vaak staat dan de optie "Intranetsites met de compatibiliteitsweergave weergeven" aan terwijl deze voor AuditCase juist uit moet staan zoals onderstaande schermafdruk:

U moet deze optie altijd uit zetten!