Archief: uitfasering Internet Explorer 10

De nieuwste versie van Internet Explorer is versie 11.

Deze versie kwam uit op 17 oktober 2013 en is de opvolger van versie 10. Internet Explorer 11 is onderdeel van Windows 8.1, Windows Server 2012 R2 en de Windows Technical Preview en is beschikbaar als gratis update voor Windows 7 en Windows Server 2008 R2.

AuditCase ondersteunt Internet Explorer 11 al vanaf versie 3.8.4 (releasedatum 14 april 2014) en dat betekent dat al onze klanten over kunnen naar de laatste versie.

Met ingang van versie 4.4 van AuditCase (releasedatum 9 juni) zullen wij stoppen met de ondersteuning van Internet Explorer versie 10!

Zorg ervoor dat al uw omgevingen voor die tijd bijgewerkt zijn naar de laatste versie van Internet Explorer.