Starten met AuditCase

Log eerst in met uw naam en wachtwoord:

Nadat u bent ingelogd komt u terecht in uw persoonlijke startpagina. Hier ziet u uw Postvak IN, acties, Alley-Oop taken (*), lopende acquisities, openstaande taken, goed te keuren facturen(*) en  inkomende- en uitgaande poststukken
(*) mits geactiveerd in uw omgeving

Het e-mail tabblad is een weergave van uw postvak IN in van uw mailpakket. Vanuit deze weergave kunt u klant gerelateerde mailberichten beantwoorden, doorsturen en in het klantdossier opslaan. Via AuditCase linksboven kunt u altijd terug naar deze persoonlijk startpagina.

Hoe kan ik een klant vinden?

Zoeken kan links in het scherm door op het klanten icon te klikken en dan het veld 'Zoeken naar klanten of relaties....' te gebruiken. U kunt standaard zoeken op Zoeknaam, Klantnummer en Klantnaam

Door op het trechtertje te klikken krijgt u de beschikking over een zoekfilter waarmee u de zoekactie kunt verfijnen. Door op [ENTER] te drukken zoekt u door alle informatie van alle klanten.

Door op het prikkertje te klikken kunt u dit deelvenster zichtbaar houden (pinnen)

De “Acties” tab geeft snel toegang tot de meeste gebruikte acties die mogelijk zijn op dat moment.

Wanneer u de klant via de zoekbalk hebt gevonden en hebt aangeklikt, komt deze automatisch in de kolom Laatste bekeken te staan. Deze lijst wordt dus dynamisch opgebouwd en kan maximaal 15 klanten bevatten

Door middel van het icoon achter de klantnaam kunt u acties uitvoeren. Indien op de naam geklikt wordt, wordt de bijbehorende registratiekaart geopend en wordt een samenvatting van de gegevens getoond.

Voor alle taken, uitgaande of inkomende documenten, notities en dossierstukken, geldt: wanneer u op het witte gedeelte van de betreffende regel klikt, wordt extra informatie opgehaald en getoond:

Door op de omschrijving te klikken opent u het document. Na het openen van een document heeft u linksboven een pijl om direct terug te keren naar het overzicht:

Tabbladen

Het e-mail tabblad is een weergave van uw postvak IN in van uw mailpakket. Vanuit deze weergave kunt u klant gerelateerde mailberichten beantwoorden, doorsturen en in het klantdossier opslaan.

Deze e-mail pakketten worden ondersteund: systeemeisen.

Acties toont alle openstaande taken met een ingevulde einddatum die aan u zijn toegewezen en alle acquisities waarbij u de uitvoerder bent van de eerstvolgende actie.

Alley-Oop toont een overzicht van alle openstaande taken uit Alley-Oop die aan u zijn toegewezen

Acquisities toont alle acquisities waarbij u de uitvoerder bent van de eerstvolgende actie. Meer informatie

Taken toont alle taken die aan u zijn toegewezen. Dit kunnen interne maar ook klantgerelateerde taken zijn. U kunt een taak aanmaken via het Actiemenu linksboven.

In tabblad Uitgaand wordt een overzicht getoond van alle uitgaande correspondentie die door u is aangemaakt. Vanuit dit scherm kunt u door middel van de standaard acties het document verder verwerken.

Tabblad Inkomend toont alle gescande stukken ofwel via een klantenportaal geüpload worden en vervolgens in AuditCase verder verwerkt worden. Het verwerken gebeurd in eerste instantie door het secretariaat en via een e-mailnotificatie worden de eerste en eventueel extra lezers op de hoogte gebracht.

Wanneer u een klant in de kolom  Laatste 15 bekeken hebt aangeklikt, komt u in het klantoverzicht van AuditCase. Daarin staat alle informatie die relevant is voor de geselecteerde klant.

Aan de linkerkant staan alle CRM-gegevens. Deze krijgt u te zien door op het netwerk tabblad te klikken:

In de tabbladen staat naast het dossier van de klant ook dezelfde informatie als in de persoonlijke weergave (acties, Alley-Oop, taken, acquisities, uitgaand, inkomend) maar dan alleen voor de geselecteerde klant:

Tabblad Dossier\Dossier

Hier worden de meest recente dossierstukken getoond die in het dossier zijn geplaatst.  Wanneer u het volledige dossier wilt raadplegen kies dan  het tabblad “Dossier\Op dossier structuur”.

Tabblad Dossier\Dossier structuur

Het tabblad Dossier structuur geeft meerdere mogelijkheden om te bladeren door alle dossierstukken in het klantdossier. Hieronder op dossiercategorie:

Tabblad Notities

Per klant kunnen er notities vastgelegd worden in het dossier. Dit zijn aantekeningen zonder dossierstructuur of autorisatie.

Overige tabbladen

Dit is gelijk aan de inhoud van de tabbladen zoals in het persoonlijke overzicht, maar dan alle documenten voor de geselecteerde klant.

Meer informatie over het werken met de gebruiker interface.