Release notes 8.6

C2CAC-47- Toevoegen bijlage uit dossierstuk

De actie bij een uitgaand stuk "Toevoegen bijlage uit een dossierstuk" is vereenvoudigd door het tabblad systeem uit de actie te halen.
Wannneer je de actie start, kies je allereerst voor de gewenste klant en de wijze waarop de dossierstukken worden getoond:

Zodra het dossierstuk is geselecteerd kun je de bijlagen selecteren:

Een mogelijkheid om een andere view te gebruiken:

De oorspronkelijke actie zag er als onderstaand uit:

C2CAC-14- Iconen in Startpagina en taken

Enkele cosmetische aanpassingen zijn doorgevoerd om (het verschil tussen) taken, deadlines en het actie menu beter weer te geven.

Deadlines:
Een eerste stap voor dit tabblad was het wijzigen van de naam van Acties naar Deadlines. Deadlines kunnen verschillende soorten documenten in AuditCase zijn met een naderende, of overschreden, deadline. Omdat het icoon makkelijk te verwarren was met het taken icoon hebben we hier ook wijzigingen in aangebracht. De deadlines tab heeft daarom een nieuw icoon gekregen:

Taken:
Het taken icoon is gewijzigd zodat dit deze wat meer afwijkt van het icoon dat wordt gebruikt voor acties. Dit icoon is zichtbaar op het tabblad, het menu item en bij de taak-documenten:

C2CAC-8- Validatie op partner koppeling als status verandert naar geen klant meer.

Het was niet toegestaan om de status van een klant (persoon) om te zetten naar de status "geen klant meer" als er een partner koppeling actief was. Deze validatie is gedeactiveerd zodat het wel mogelijk is om deze status te krijgen en tegelijkertijd de partner koppeling te behouden.

C2CAC-9- Gebruikersbeheer

De functie voor het aanmaken van nieuwe gebruikers is verhuisd naar de beheer module.

C2CAC-13- WWFT taken

WWFT taken die worden aangemaakt worden niet meer automatisch ook gearchiveerd naar het dossier toe.

C2CAC-13- Dossierstructuur taken

Het is mogelijk om vanaf deze versie op een taak een dossierstructuur aan te geven. Ook is de functionaliteit toegevoegd om aan te geven dat een taak niet naar het dossier overgezet hoeft te worden.

Als een taak gekoppeld is aan een klant wordt een standaard dossier structuur voor taken ingevuld. Deze kan vrij aangepast worden.

C2CAC-11- Creaim koppeling: uitbreiding response

De koppeling met Creaim is uitgebreid met het inlezen van de response van Creaim na het doorzetten van de gegevens.
Naast de doorgezette gegevens worden ook de eventuele fouten vastgelegd.

18350 - Insturen ter accordering mag niet iedereen

De actie om documenten in te sturen naar Cliënt Online van PinkWeb mag niet door iedereen uitgevoerd worden. In principe mag dit alleen wanneer je de [PortalGoedkeur] rol hebt op een klantdossier. Dit is nu aangepast zodat het gelijk loopt met het delen van documenten.

18336 - Wanneer worden de GKM klanten naar koppelingen doorgezet?

Vanaf deze versie worden klanten met status 'Geen klant meer' doorgezet. In de vorige versie werden deze niet doorgezet. Dit is aangepast voor de volgende koppelingen:

ExactOnline koppeling:
Wanneer de status van de klant 'Geen klant meer' wordt, wordt de klant nog steeds doorgezet naar ExactOnline. In dit geval wordt het veld "EindDatum" in de ExactOnline gevuld met het veld "Einde relatie" vanuit AuditCase.

FiscaalGemak koppeling:
Wanneer de status van de klant 'Geen klant meer' wordt, wordt de klant nog steeds doorgezet naar FiscaalGemak. In dit geval wordt de einde van de relatie in de FiscaalGemak gevuld met het veld "Einde relatie" vanuit AuditCase.

C2CAC-12- Support voor Domino 9.0.1 FP9 - IF2

Vanaf deze versie ondersteunen we de laatste versie van Domino. AuditCase is volledig getest met Domino 9.0.1 FP9 IF2. Deze versie zal tijdens een update van AuditCase door ons geïnstalleerd worden op de server.