Unit4 FiscaalGemak - Token genereren

AuditCase kan een koppeling leggen met Unit4 FiscaalGemak zodat AuditCase klanten ook in Unit4 FiscaalGemak worden aangemaakt/ bijgewerkt.

De specificatie van deze koppeling kan hier gevonden worden: Unit4 FiscaalGemak

Het maken van een connectie tussen AuditCase en Unit4 FiscaalGemak gaat via een gegenereerde sleutel in Unit4 FiscaalGemak. Deze sleutel moet in AuditCase geregistreerd worden.

Hieronder staat beschreven hoe u zo'n token kunt maken:

1- Ga naar de instelling Uw account --> Beheer

2- Ga naar CRM-koppelingen

3- Klik op de knop "Applicatie toevoegen" (rechts boven het scherm).

4- Vul de gevraagde gegevens in.

5- Klik op de knop Opslaan

6- Gegeneerde sleutel is te vinden in het veld Sleutel