Verzameldossier

Klanten die nog geen eigen dossier hebben maken gebruik van het verzameldossier.

Het aanmaken van een nieuw dossier wordt *om de 60 minuten in behandeling genomen door het systeem.

Soms kan het ook voorkomen dat het lijkt alsof stukken verdwijnen. In dit artikel leggen wij uit hoe het verzameldossier werkt en hoe het komt dat stukken kunnen 'verdwijnen'.

Suspect.

Wanneer een klant als suspect (mogelijk toekomstige klant) in AuditCase gezet wordt krijgt deze niet direct een eigen dossier. De stukken die nu voor deze klant in AuditCase gezet worden komen in een verzameldossier. Wanneer de klant wordt omgezet naar een definitieve klant dan krijgt deze klant zijn eigen dossier.

Nieuwe klant.

Wanneer je bezig bent met het aanmaken van een nieuwe klant wordt deze direct gekoppeld aan het verzameldossier zodat nieuwe stukken alvast opgeslagen worden. Wanneer het aanmaken van de nieuwe klant volledig voltooid is wordt dit doorgegeven aan het systeem en dit gaat het dossier voor de klant aanmaken.

Aanmaken duurt even.

Omdat het systeem om de 60 minuten deze aanvraag in behandeling neemt kan het even duren voordat deze klant zijn eigen dossier krijgt. Wanneer u de klant opent staat er "deze klant zit nog in het verzameldossier" (net als bij de afbeelding hierboven).

Stukken verdwijnen tijdens overzetten.

De stukken zijn opgeslagen in het verzameldossier, wanneer het dossier voor de klant aangemaakt is worden deze stukken overgezet. Wanneer je direct na het aanmaken van het dossier de klant opent kan het voorkomen dat het dossier nog leeg is. Het duurt even voordat de stukken naar het dossier van de klant overgezet worden. De stukken zijn dus tijdelijk niet inzichtelijk via de klant maar komen vanzelf weer te voorschijn zodra de stukken overgezet zijn naar het dossier van de klant.

Inzichtelijkheid verzameldossier.

Zolang een klant in het verzameldossier zit is het niet mogelijk om stukken af te schermen en/of specifieke autorisatie toe te passen (met behulp van de autorisatiemodule). Stukken die niet door iedereen binnen AuditCase ingezien mogen worden kunt u dus beter pas in het dossier zetten wanneer deze voor de klant is aangemaakt.

*Bij de meeste gebruikers wordt het aanmaken van een dossier om de 60 minuten in behandeling genomen op dit moment. Voor meer info over hoe vaak verwerkingen plaats vinden kunt u het artikel: schema's automatische verwerking bekijken.