Acquisitie

Vanaf versie 8.8 is de tab 'Acquisitie' samengevoegd met 'taken' tot een nieuwe tab 'Taken en acquisitie'. Alle acquisitie documenten staan nu tussen de taken in de juiste volgorde. Doordat de acquisities meer geïntegreerd zijn in taken zijn er extra functionaliteiten bijgekomen.

• Het is mogelijk om een acquisitie, net als een taak te archiveren naar het dossier.
  • Het is mogelijk om 'labels' toe te voegen aan een acquisitie.
  • Er kunnen nu meer medewerkers opgenomen worden in het veld 'Actie door'
  • Er kunnen bestanden opgenomen worden in een acquisitie.
  • Er kan een dossierstuk gekoppeld worden in een acquisitie.

Acquisitie openklappen.

Wanneer u op de witregel naast de naam van het acquisitie stuk klikt klapt deze open met extra informatie. Een eventuele link naar een dossierstuk kan direct geopend worden, er kunnen labels aangepast worden en toegevoegde bijlage ziet u staan.

De uiterste datum wordt ook getoond, er staat een rood uitroepteken voor de datum wanneer de datum is verlopen.

Acquisitie archiveren.

Wanneer u de acquisitie wilt opslaan in het archief van een klant kunt u dat aangeven wanneer u de acquisitie aanmaakt of wanneer u deze wijzigt. Door achter 'opslaan in dossier' 'ja' aan te vinken komt er de mogelijkheid om een locatie te kiezen voor het opslaan.

Labels toevoegen.

Het is ook mogelijk om labels aan de acquisitie toe te voegen zodat u deze makkelijker kunt categoriseren. Wanneer u bij de taken en acquisitie kiest voor 'op label' krijg u een gecategoriseerd overzicht van all labels. Door op een categorie te klikken klapt deze open.

Bestanden toevoegen.

Het toevoegen van een dossierstuk kan door op de naam van het acquisitie stuk te klikken. Vervolgens kunt u klikken op 'wijzigen' en klikken op 'Bestand(en) toevoegen of simpelweg het bestand er naartoe slepen.

Voor algemene informatie over acquisitie kunt u het artikel: Acquisitie lezen.