Taak voor dossierstuk aanmaken

Wanneer u een dossierstuk heeft waar iets mee gedaan moet worden is het mogelijk om hier een taak voor aan te maken. Hier zijn 2 methoden voor:

• Bij methode 1 gaat u naar het dossierstuk toe en maakt hier vervolgens een taak voor aan.
    In dit artikel bespreken we beide methoden.
  • Bij methode 2 maakt u een taak aan en koppelt deze vervolgens aan het gewenst dossierstuk.

Methode 1.

1. Zoek het dossierstuk waar u een taak voor aan wilt maken en klik vervolgens naast de naam van dit stuk. Klik vervolgens op 'Meer acties' en op 'Taak aanmaken'.

Wanneer u wel op de naam van het stuk klikt wordt het stuk geopend. Dan kunt u aan de rechterkant via 'Acties - Taak aanmaken' hetzelfde doen.

2. Vul de verplichte velden in en indien gewenst ook anderen velden.

3. Klik op verder en de taak wordt aangemaakt met een link naar het geselecteerde dossierstuk.

Methode 2.
1. Maak een taak aan. Klik op de acties knop en vervolgens op 'Taak'.

In dit voorbeeld maken wij de taak aan vanaf onze startpagina. Wanneer u dit vanaf de klantpagina doet kunt u stap 2 overslaan.

2. Selecteer voor welke klant u de taak aan wilt maken.

Wanneer u al op de klant pagina was hoeft dit niet.

3. Vul de verplichte velden in en koppel vervolgens het gewenste dossierstuk aan de taak.

Onder het kopje 'koppeling' kiest u eerst de klant waarbij het dossierstuk in het dossier staat. Vervolgens kunt u bij het veld "Gekoppeld aan dossierstuk" naar het juiste dossierstuk zoeken door simpelweg te scrollen of door zoektermen te gebruiken.

Vanaf versie 9.0: wordt er een selectievenster geopend voor het koppelen van een dossierstuk:

In dit selectievenster kunt u ook zoeken op de naam van het dossierstuk en op een gewenste structuur kunt u zoeken.

zoeken_in_weergave.png        hoe_zoeken.png

4. Klik op 'Bewaren' en de gekoppelde taak wordt opgeslagen.

Wilt u meer informatie over taken en notificaties dan kunt u het artikel; Taken en notificaties in AuditCase bekijken.