E-mail wordt niet opgehaald

Het komt wel eens voor dat er in AuditCase wel staat dat er E-mails zijn alleen ze worden niet getoond. Meestal heeft dit 1 van de volgende oorzaken.

Er is een concept e-mail in postvak in.

Soms kan AuditCase geen e-mail ophalen omdat er een e-mail als concept in het postvak in zit. Dit kunt u herkennen door op de mail te klikken, hier staat dan bij "concept" zie onderstaande afbeelding.
De oplossing hiervoor is het versturen of verwijderen van de concept e-mail.

Let op: Hetzelfde geldt voor verwijderde e-mail die nog in het Postvak IN zitten en voor berichten die zijn gemankeerd als 'Verzonden berichten opnieuw gebruiken' (zie onderstaand).

Twee keer postvak in.

Een andere mogelijkheid is dat de mail binnenkomt in 2 verschillende postvakken. Bijvoorbeeld doordat u 2 verschillende Postvak IN's heeft.
Wanneer dit het geval is dient u 1 van de 2 postvakken te verwijderen zodat er maar 1 postvak in overblijft waar de mail binnen komt.

Klik met de rechter muisknop op de map die u wilt verwijderen en klik vervolgens op alles verwijderen. Het postvak en de bij behorende mail worden nu verwijderd.

Outlook wachtwoord is gewijzigd.

Wat ook nog wel een voorkomt is dat het wachtwoord in Outlook wordt gewijzigd, dit dient ook aan AuditCase doorgegeven te worden.

Onderaan het artikel: Persoonlijk profiel (vanaf versie 8.6) staat uitgelegd hoe het Outlook wachtwoord aan AuditCase doorgegeven dient te worden.

Mocht dit het probleem niet oplossen dan kunt u een ticket indienen.