E-mail bijlage(n) archiveren naar dossier.

Als een e-mail bijlagen bevat dan is het mogelijk om alleen de bijlagen te archiveren naar het dossier. In het dossier zullen hiervoor losse dossierstukken worden gemaakt.

Zie hier het basis artikel van het gebruik van de invoegtoepassing.

Nadat een klant is gekozen kan de knop "Bijlage(n) archiveren" worden gebruikt om de bijlagen direct over te zetten naar AuditCase. Standaard worden alle bijlagen overgezet, maar dit kan worden aangepast door op de 'bijlagen' te klikken onder het kopje Bijlage(n) in het blauwe deel.