Release notes 8.2

17709 - Selecties kunnen doen en taken aan kunnen maken op basis van opdrachten en periodiciteiten

Het is in deze versie mogelijk om een selectie te maken van klanten voor bepaalde opdrachten en de periodes waarin de opdracht uitgevoerd wordt. Deze selectie kan vervolgens gebruikt worden om taken aan te maken voor de uitvoering van de opdracht.

In dit artikel wordt deze functionaliteit stap voor stap beschreven:

https://changetocomm.zendesk.com/hc/nl/articles/115004496405-Aanmaken-Taken-voor-Opdrachten-per-periode

17885 - Menustructuur batch-acties klanten omzetten naar 'selectie'

Lijstinvoer en export acties zijn onder hetzelfde kopje 'selectie' toegevoegd.

16997 - Actie geeft een melding voor opnieuw indienen

Sommige acties in AuditCase gaven in Internet Explorer en soms in Firefox een 'opnieuw verzenden' melding nadat de actie verwerkt is. De oorzaak is gevonden en het probleem is in deze versie opgelost.

13889 - Actie "outlook wachtwoord wijzigen" blijkt verwarring te geven

De actie waarmee het wachtwoord van Outlook in AuditCase opgeslagen kan worden was erg verwarrend voor gebruikers. Bovendien had de actie als bijeffect dat de browser 'vraagt' om het opgeslagen wachtwoord bij te werken. En dit had onbedoeld effect op het kunnen inloggen in AuditCase.

• De actie omschrijving is veranderd naar "Outlook wachtwoord instellen"
  • Er is een oplossing gemaakt zodat de browser niet meer vraagt om het wachtwoord bij te werken op deze plek

17810 - Verwerken van gegevens is niet hoofd letter gevoelig

Als een waarde wordt aangepast in AuditCase dan wordt dit niet verwerkt in de rest van het systeem als de wijziging alleen een aanpassing is in hoofdletters. Zo wordt de aanpassing amsterdam naar Amsterdam niet verwerkt in alle gekoppelde adressen op het systeem.

Dit is opgelost in deze versie.