Inkomende E-mail verwerking vanuit Outlook

Vanaf versie 8.3 krijgt u de beschikking over de vernieuwde, uitgebreide versie van de invoegtoepassing voor Outlook.

Indien u met uw organisatie voor de upgrade gebruik heeft gemaakt van de invoegtoepassing kan het voorkomen dat u nog niet deze nieuwe versie van de invoegtoepassing gebruikt.

In dit document hebben we beschreven wat uw beheerder (optie a) of u zelf (optie b) kunt doen om gebruik te gaan maken van deze nieuwe, uitgebreidere versie:  Installatie handleiding AuditCase Outlook invoegtoepassing

Indien u met uw organisatie nog geen gebruik maakt van de invoegtoepassing hebben we hier beschreven wat de invoegtoepassing toevoegt aan het werken met AuditCase en e-mail:
E-mail archiveren naar AuditCase
E-mail beantwoorden doorsturen via AuditCase
E-mail bijlagen archiveren naar dossier-
E-mail categorie toevoegen in Outlook

Samengevat: de invoegtoepassing is een vrijwel volledige vervangingsmogelijkheid van het e-mail tabblad in AuditCase in Outlook en Outlook Web. Tevens is bij ons bekend dat een aantal problemen met bijlagen die in het e-mail tabblad kunnen spelen, vrijwel volledig verholpen zijn in de invoegtoepassing, doordat gebruik gemaakt wordt van andere techniek.

Bent u geïnteresseerd om de invoegtoepassing in uw organisatie te gaan gebruiken hebben we voor de volledigheid in dit artikel de bekende beperkingen (zowel technisch als functioneel) op een rijtje gezet: Bekende beperkingen van de invoegtoepassing

Om de invoegtoepassing in gebruik te nemen, mits er geen technische beperkingen zijn, verwijzen wij graag naar het eerder genoemde document voor de installatie.