Release notes 8.0

13951 - Project herontwikkeling 'aanmaken correspondentie'

De grootste wijziging in deze versie hebben we opgenomen in een apart artikel.
De manier hoe correspondentie wordt aangemaakt is grondig gewijzigd en uitgebreid beschreven in dit artikel.

13299 - Bij aanmaken uitgaande correspondentie en dossierdocumenten de bestandsnaam configureren in de template

Per template kan bepaald worden wat de bestandsnaam wordt van het document dat wordt aangemaakt. Standaard krijgen bestanden die we aanmaken met Microsoft Office de naam ATT + een tijdcomponent + extensie.

Het is mogelijk om in de template een configuratie te nemen die een aangepaste naam samenstelt. De componenten waaruit gekozen kan worden zijn:

• vaste naam
  • initialen gebruiker
  • initialen verantwoordelijke vennoot
  • initialen declarant
  • huidige jaar
  • huidige maand
  • huidige dag
  • tijdstempel

Een configuratie van "Opdrachtbevestiging_" + jaar zal de volgende bestandsnaam generen : "Opdrachtbevestiging_2017.docm" voor een Word document.

17351 - Groep structuur toevoegen aan de exports

In de export zijn de gegevens voor groep structuur zo aangepast zodat daar beter op gefilterd kan worden in excel.

• Bij het groepshoofd en zijn contactpersonen: opnemen van het klantnummer + klantnaam van het groepshoofd + indicatie dat deze klant 'hoofd' is van de groep
  • Bij de groepsleden (volgers) en zijn contactpersonen: opnemen van het klantnummer + klantnaam van het groepshoofd

17148 - IC notificatie: direct markeren voor gelezen

Als de eerste lezer een notificatie krijgt voor een inkomende correspondentie dan wordt na het klikken op de link het document direct in wijzig modus gezet. De eerste lezer kan het document aanvullen waar nodig en deze direct markeren voor gelezen met één druk op de knop.

De actie markeren voor gelezen zal het document ook overzetten naar dossier. Zodra een document wordt overgezet naar dossier zal afhankelijk van de instellingen op het document de bijlage(n) ook worden gedeeld op de gekoppelde portalen.

13300 - Bij aanmaken en versturen van een uitgaande mail, niet alle bijlage mailen.

Het is vanaf deze versie mogelijk om niet alle bijlage te mailen die in een document zitten. Hierdoor is het mogelijk om het "bron" Word bestand op te slaan in een dossierstuk en alleen de gekoppelde pdf te mailen naar uw klant.

13301 - ExactOnline koppeling -> e-mail adres

Voor het doorzetten van het e-mail adres naar ExactOnline wordt eerst gekeken naar de e-mail facturatie (in het facturatie tabblad). Wanneer dit veld leeg is, wordt het algemene e-mail adres van de betreffende klant naar EOL gestuurd. Dit is eigenlijk niet gewenst want dit moet uitsluitend e-mail facturatie zijn.

De instelling is nu aangepast. Nu wordt alleen de e-mail facturatie naar ExactOnline doorgezet. Wanneer dit leeg is, dan wordt een lege string doorgezet.

17630 - Module sjablonen heeft een nieuw ontwerp gekregen.

De module sjablonen is een module voor applicatie beheerders om de Word, Excel en e-mail sjablonen te beheren.

Er zaten meerdere kleine bugs in de module sjablonen. Het zoeken door documenten werkte niet en het openen van een basis sjabloon gaf een foutmelding. Dit is opgelost.

Deze module heeft een volledig nieuw ontwerp gekregen. De velden die geen rol meer spelen in de configuratie voor de nieuwe correspondentie aanmaak functie zijn weggehaald.