Bekende beperkingen van de invoegtoepassing voor e-mail archivering vanuit Outlook

Sinds versie 7.3 is het mogelijk een AuditCase invoegtoepassing te laden in Outlook waarmee functionaliteit beschikbaar komt die ook aanwezig is in het e-mail tabblad van AuditCase.

Er zijn echter een aantal beperkingen waarmee rekening gehouden moet worden.
Deze beperkingen zijn allen het gevolg van technische beperkingen opgelegd door de Microsoft programmatuur (Exchange, Outlook, Office 365).

• AuditCase moet op een beveiligde URL draaien (SSL), anders staat Microsoft de verbinding niet toe.
  • De add-in voor Outlook werkt met Exchange 2013, Exchange 2016 of Office 365. Outlook 2013 en Outlook 2016. Oudere Exchange en Outlook versies worden niet ondersteund.
  • De invoegtoepassing is zowel in Outlook webinterface als in Outlook local cliënt beschikbaar.
  • Het is niet mogelijk meer dan één e-mail gelijktijdig te archiveren naar het AuditCase klantdossier.
  • Het is niet mogelijk om versleutelde e-mails te archiveren.
  • Mail in gedeelde mailboxen kan niet met de invoegtoepassing verwerkt worden. Dit zijn mailboxen waar geen gebruikersaccount bij hoort. Typische voorbeelden hiervan zijn: info@..., salaris@... etc.
  • Het archiveren van e-mails voor een collega wordt niet meer ondersteund vanwege beveiligingsmaatregelen van Microsoft zodat een invoegtoepassing geen rechten heeft op de mailfile van een andere gebruiker. Het is echter wel mogelijk in Outlook op een eenvoudige manier zoals beschreven in het volgende artikel: Archiveren van e-mails voor een collega

Vanaf versie 7.3 is het mogelijk e-mail te archiveren naar AuditCase dossiers.

Vanaf versie 8.3 is het ook mogelijk e-mail te beantwoorden via AuditCase (zonder bijlagen).