Bekende beperkingen van de invoegtoepassing voor e-mail archivering vanuit Outlook

Sinds versie 7.3 is het mogelijk een AuditCase invoegtoepassing te laden in Outlook waarmee functionaliteit beschikbaar komt die ook aanwezig is in het e-mail tabblad van AuditCase.

Er zijn echter een aantal beperkingen waarmee rekening gehouden moet worden.
Deze beperkingen zijn allen het gevolg van technische beperkingen opgelegd door de Microsoft programmatuur (Exchange, Outlook, Office 365).

• AuditCase moet op een beveiligde URL draaien (SSL), anders staat Microsoft de verbinding niet toe.
  • De add-in voor Outlook werkt met Exchange 2013, Exchange 2016 of Office 365. Outlook 2013 en Outlook 2016. Oudere Exchange en Outlook versies worden niet ondersteund.
  • Wanneer u met de SAML-Okta koppeling werkt dan werkt de add-in momenteel alleen binnen Outlook web.
  • Het is niet mogelijk meer dan één e-mail gelijktijdig te archiveren naar het AuditCase klantdossier.
  • Het is niet mogelijk om versleutelde e-mails te archiveren.
  • Mail in gedeelde mailboxen kan niet met de invoegtoepassing verwerkt worden. Dit zijn mailboxen waar geen gebruikersaccount bij hoort. Typische voorbeelden hiervan zijn: info@..., salaris@... etc.

Dit wordt officieel niet ondersteund maar we hebben dit met Office 365 (web) wel werkend gezien.

• Mail van een collega kan niet met de invoegtoepassing verwerkt worden in de Windows Outlook.
  • Mail van een collega kan wel met de invoegtoepassing verwerkt worden in Outlook Web (365), mits de gebruiker voldoende toegang heeft tot de mail van de collega en daarbij moet in de beheer module van AuditCase dan de Exchange-inloggegevens opgeslagen staan. Bovendien werkt het verversen van categorieën momenteel niet 100% in Outlook en moet je het scherm verversen (of van map wisselen) om te zien dat de categorie is toegevoegd aan de e-mail die gearchiveerd is.

Vanaf versie 7.3 is het mogelijk e-mail te archiveren naar AuditCase dossiers

Vanaf versie 8.3 is het ook mogelijk e-mail te beantwoorden via AuditCase (zonder bijlagen)