Twee-factor-authenticatie voor AuditCase

We hebben inmiddels de eerste omgevingen gekoppeld aan een externe IdP (Identity Provider). Dit is momenteel gerealiseerd met behulp van Okta.

Dit betekent dat wanneer iemand ingelogd is op Okta dat hij/zij ook niet meer hoeft in te loggen in AuditCase.

Tevens werkt dit beide kanten op doordat bij het inloggen op AuditCase niet het inlogscherm van AuditCase getoond wordt, maar dat van de externe IdP dus bijvoorbeeld zoals hieronder:

Afhankelijk van uw instellingen wordt er dan nog extra een extra token of SMS-optie geactiveerd:

Direct na het inloggen heeft u vervolgens toegang tot AL uw online applicatie die aan Okta gekoppeld zijn zoals Office 365, ExactOnline, Nextens, Twinfield, PinkWeb, FiscaalGemak, Qics, NMBRS, CaseWare Cloud, etc.

Neem voor meer informatie contact op met support@changetocomm.nl.