Installatie handleiding: AuditCase Outlook invoegtoepassing

Vanaf versie 7.3 is het mogelijk geworden gebruik te gaan maken van de AuditCase Outlook invoegtoepassing. Dit is een invoegtoepassing voor Outlook waarmee e-mail naar AuditCase gearchiveerd kan worden, maar dan binnen Outlook. De invoegtoepassing werkt op zowel in web versie van Outlook als in de Outlook Desktop client.

Met de invoegtoepassing kan er vanuit Outlook, zodra één e-mail geselecteerd wordt, de e-mail inclusief bijlagen gearchiveerd worden naar AuditCase.

Optie a. Beheerder: installeren plugin voor alle gebruikers:

U kunt in Office 365 de invoegtoepassing voor alle gebruikers in één keer installeren. Ga dan naar het Admin Center en dan naar Exchange. Op het dashboard onder "Organization" - "add-ins".

Optie b. Via de Outlook desktop client, ga naar Bestand > Invoegtoepassingen beheren:

Klik op de + en kies "Toevoegen via URL".

Voer de juiste url voor uw organisatie toe. Deze is opgemaakt zoals hieronder:
https://<AUDITCASE>/ac/api/email/ews/install
(hierbij is <AUDITCASE> het websiteadres van uw AuditCase installatie. Bijvoorbeeld: demo.changetocomm.nl of bedrijf.auditcase.nl)

Klik vervolgens op Installeren, Volgende en OK.

Optie c. via Office 365 Webmail

Klik linksboven op het radartje en kies voor "Invoegtoepassingen beheren"

Kies vervolgens voor "Door de beheerder beheerd" (1) indien een centrale beheerder van de Office 365 omgeving de invoegtoepassing beschikbaar heeft gesteld.

Of kies voor "Mijn invoegtoepassingen" (2) en daarna voor "Aangepast invoegtoepassing toevoegen" (3), indien er geen beheerde invoegtoepassing beschikbaar is.

Voer de juiste url voor uw organisatie toe. Deze is opgemaakt zoals hieronder:
https://<AUDITCASE>/ac/api/email/ews/install
(hierbij is <AUDITCASE> het websiteadres van uw AuditCase installatie. Bijvoorbeeld: demo.changetocomm.nl of bedrijf.auditcase.nl)

Na de installatie

De eerste keer dat een gebruiker de invoegtoepassing gaat activeren zal op AuditCase ingelogd moeten worden binnen de invoegtoepassing. Dit staat beschreven in de het onderstaande artikel met de gebruikershandleiding.

Nieuwe versie AuditCase Outlook invoegtoepassing installeren.

Als er een nieuwe versie van de invoegtoepassing uitkomt dan is deze versie éénvoudig bij te werken door bovengenoemde stappen te volgen. Het is niet nodig om eerst de invoegtoepassing te de-installeren. Het kan zijn dat in sommige gevallen gevraagd worden om de vorige installatie van de invoegtoepassing eerst te verwijderen.

Minimale systeemvereisten voor de add-in

Algemene systeemeisen

Bekende beperkingen van de invoegtoepassing

Zoektermen:

invoegtoepassing plug-in plugin outlook exchange