Download gedeeld bestand in dossier

(Vanaf AuditCase versie 7.6)

Mogelijke HTTP methodes: GET

*GET

Met deze aanroep kan één bestanden dat is 'gedeeld' per dossier worden gedownload. Deze bestanden zijn reeds goedgekeurd en beschikbaar voor delen met de klant. De technische informatie die deze aanroep vereist kunt u met deze aanroep ophalen.

* Belangrijk: Voor deze aanroep heeft u extra toegang nodig als AuditCase API gebruiker. Vraag dit aan bij Change to Comm.

URL

{apiurl}/clientportaldoc/{klantnummer of klantsleutel}/{sleutel van document ($id)}/{bestandsnaam (FileName)}

Voorbeeld:

"/ac/api/clientportaldoc/1001004/559DF79142009A8CC125796C004AE559/MijnPDF.pdf"

GET data (type:  application/octet-stream)

** inhoud van bestand wordt direct teruggegeven **