E-mail notificaties uit AuditCase komen niet aan bij geadresseerde.

Vanuit AuditCase kunnen verschillende notificaties naar gebruikers verstuurd worden per e-mail. Denk daarbij aan 'Ter goedkeuring', 'Eerste lezer', 'Link sturen naar collega' etc.

Exchange mailservers en soms Office 365, willen deze mail notificaties nog wel eens markeren als 'ongewenste e-mail' of 'spam', echter is dit natuurlijk geen ongewenste e-mail.

Wanneer dit gebeurt kan de gebruiker dit uiteraard oplossen door de e-mails die in de 'ongewenste mail' of 'spam' terecht komen, te markeren dat de e-mail niet ongewenst is. Dit is alleen veel werk en dient uitgelegd te worden.

Een andere oplossing is het zogenaamde Whitelisten van de verzendende mailserver (AuditCase). Hiermee zal de ontvangende mailserver mails uit AuditCase niet meer als 'ongewenst' behandelen.

Dit is beschreven in het volgende artikel (in het Engels):

Whitelisting by IP Address in Exchange 2013 2016 or Office 365