Release notes 7.4

14377 - Documentatie Toelichting en Kopie van bestanden in het dossierstuk

Er is documentatie gemaakt over de functies Toelichting en Kopie van bestanden in het dossierstuk.
De documentatie vind u terug op onze support pagina en/of via deze link: Toelichting en kopie van bestanden in het dossierstuk.

14567 - Dossierstukken muteerbaar maken en 'losse' acties verwijderen

Sinds deze versie is de wijzig knop weer beschikbaar gemaakt in dossierstukken. Ook in de status "gesloten" kunnen dossierstukken worden bewerkt. Er zijn wel een paar uitzonderingen.

• E-mail (uitgaand en inkomend) en direct gerelateerde informatie kunnen niet worden bewerkt.
  • Bijlagen in e-mail en "gesloten" dossierstukken kunnen niet worden aangepast.
  • WWFT dossierstukken hebben in de status "gesloten" geen wijzig knop.

Verder moet de gebruiker wel wijzig rechten hebben op het dossierstuk. Hier zijn verder geen wijzigingen in geweest.
Als gevolg hiervan hebben we een aantal 'acties' op dossierstukken weggehaald omdat ze niet meer nodig zijn:

- Wijzig korte beschrijving
- Wijzig label(s)
- Delen
- Verwijderen

17031 - Adresgegevens in weergaven zijn niet compleet

Verschillende weergaven toonden sinds versie 6.6 geen meerdere regels meer met bijvoorbeeld complete adresgegevens.
In deze versie is dit hersteld.

14597 - Foto medewerker wordt niet goed bijgewerkt in persoonlijk algemeen als je een nieuw foto upload

Een nieuwe foto toevoegen aan persoonlijk algemeen werkte niet goed door in AuditCase. In het 'fotolijst' werd de foto ook niet meer getoond.
Dit is weer werkend gemaakt.

16989 - Alternatieve dossierbestemming en extra dossiers in UC is na aanmaken onzichtbaar

Tijdens het aanmaken van uitgaande correspondentie kan er gekozen worden voor een 'alternatieve dossierbestemming' en kan het stuk in extra dossiers worden gearchiveerd. Zodra het stuk is aangemaakt was dit niet meer zichtbaar voor de gebruiker.

Dit hebben we nu opgelost door deze informatie zichtbaar te maken. In het geval van extra dossiers kunnen er hier ook extra dossier bestemmingen worden toegevoegd.

Ook in het dossierstuk, na archiveren, is het zichtbaar gemaakt als het dossierstuk opgeslagen in meerdere dossiers.

16954 - In FireFox moet je 2x klikken om te bewaren na dossierlokatie selectie
14490 - Lege regel in dossierstructuurselectie

Op alle plekken in AuditCase is het component om de dossierstructuur te selecteren veranderd. Het vorige component had nog een aantal openstaande problemen en was bijvoorbeeld in sommige gevallen zeer lastig bruikbaar.

In de nieuwe versie is het nog altijd mogelijk om snel een selectie te maken in het kopje 'laatste gekozen dossierstructuur'. Dit lijstje wordt per AuditCase module bijgehouden.
In het veld daar onder kan een hoofdmap gekozen worden.

Na het kiezen van bijvoorbeeld "Fiscaal Dossier" kan er gekozen worden uit de mappen die onder deze map vallen. Door er op te klikken wordt automatisch de volgende set van mappen opgehaald.

Elke gekozen map kan gemakkelijk worden aangepast door er op de klikken. Als de vier mappen gekozen zijn dan ziet het er als volgt uit.
Om een keuze te maken uit de "laatst gekozen dossierstructuur" en/of opnieuw te beginnen in een andere hoofdmap kan geklikt worden op de eerste map, in dit geval Fiscaal Dossier.