Nieuwe jaarlaag aanmaken in dossierstructuur

In AuditCase wordt de dossierstructuur bepaald en beschikbaar gemaakt in de module "Opdrachten". Dit is ook de module om een nieuwe jaarlaag toe te voegen aan uw dossierstructuur.

Om een nieuwe jaarlaag aan te maken opent u eerst de module "Opdrachten"

Ga naar de dossierstructuur van het jaar dat u wilt kopiëren naar het nieuwe jaar en open dit document.

Ga naar acties en kies "kopie maken".

Nadat de kopie is gemaakt pas het veld subcategorie aan het volgende jaar.

N.B. indien het nieuwe jaartal in het veld "Subcategorie" niet kiesbaar is, moet de configuratie uitgebreid worden. Neem daarvoor contact op met Change to Comm door middel van het aanmelden van een supportcall waar gevraagd kan worden om de jaarlagen in de dossierstructuur aan te vullen.